Mötesambassadörer

31 lokala mötesambassadörer är den 30 maj inbjudna till lunch och diplomutdelning på Länsresidenset, Örebro Slott. Det är landshövding Maria Larsson och Örebro Convention Bureau som bjuder in och syftet är att uppmärksamma och tacka dessa personer för deras insats som värdar för kongresser som gick av stapeln under förra året (2017).

 

Bakom majoriteten av alla stora möten finns en lokal värd, en person i vårt län som gör det möjligt att få just den kongressen till Örebro. De här kongresserna roterar mellan olika städer och länder och det är inte en slump att de hamnar i Örebro utan det är resultatet av mycket jobb. Örebro Convention Bureau är en resurs i det arbetet men utan de lokala värdarna skulle det inte bli några möten. Dessa mötesvärdar vill vi lyfta fram och tacka för deras insats. De här personerna jobbar till vardags med helt andra saker, majoriteten av dem på USÖ, Örebro Universitet och Örebro kommun.

Tack till det här fantastiska gänget som det gångna året tagit stora möten och kongresser till vårt fantastiska Örebro. I maj hyllades mötesambassadörerna på Örebro slott av landshövding Maria Larsson.