Vill du jobba med oss?

28 mar 2018
Driven projektledare till Örebro Convention Bureau sökes!

Örebrokompaniet är Örebros marknadsbolag och har uppdraget att leda och samordna platsvarumärket Örebro. Det görs via god kommunikation, information och destinationsutveckling i syfte att locka nationella och internationella besökare. Örebrokompaniet driver även Örebro Convention Bureau och Örebro Visitor Center.

Örebro Convention Bureau (Öcvb) är en del av Örebrokompaniet, Örebros marknadsföringsbolag. Vårt uppdrag att värva möten och evenemang till Örebro samt stötta arrangörer i planeringen av möten och evenemang. Syftet med verksamheten är att via nationella och internationella möten och evenemang bidra till utvecklingen och marknadsföringen av Örebro. Vi finansieras av Örebro kommun och det lokala näringslivet.

Om tjänsten 
Som projektledare hos oss blir ditt huvuduppdrag att värva möten och evenemang till Örebro. I ditt arbete ingår att kartlägga, söka upp och bearbeta potentiella mötesvärdar och beslutsfattare lokalt, regionalt, nationellt och internationellt.

Här kan du läsa mer om tjänsten och söka: http://www.personalpoolen.se/lediga-jobb/driven-projektledare-till-orebro-convention-bureau/